Geert de Vos
Geert de Vos
Geert de vos handelt vanuit TRYONE ENTERTAINMENT en staat geregistreerd als eenmanszaak bij Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland onder nr. 20153827. Geert de Vos is in bezit van een VAR-WUO verklaring voor het verzorgen van optredens als artiest en DJ. DISCLAIMER De informatie op deze website is opgesteld met als doel informatie te verschaffen. Hoewel de website met uiterste zorg is samengesteld, kan geen garantie worden gegeven voor wat betreft de volledigheid en correctheid van de informatie hierin beschreven

2012: in 2012 heeft Geert een album CD uitgebracht met titel “100%ZEELAND”. Op de CD staan 10 eigen nummers die door Geert zijn geschreven en gecomponeerd.

2013: Geert brengt  het nummer “Carnaval In Philippine” uit. Het nummer is een succes en wordt gedraaid tot ver over de landsgrenzen.

2013: Geert behaalt een plaats in de Zeeuwse Top 40 met het nummer “In Zeeland Op Vakantie” van zijn CD “100%ZEELAND”
2013: Geert staat geprogrammeerd als party zanger naast zangers als : Rob Ronalds, Erik Hulzebosch  en zanger Rinus.

2014: In 2014 brengt Geert een nieuw nummer uit met titel “Vrolijk Door Het Leven”. Geert zingt het nummer samen met zangeres Belinda. Met dit nummer dingen ze o.a. mee naar een plaats in de Zeeuwse Top 40.
HIGHLIGHTS
HIGHLIGHTS