Geert de Vos
Geert de Vos
Geert de vos handelt vanuit TRYONE ENTERTAINMENT en staat geregistreerd als eenmanszaak bij Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland onder nr. 20153827. Geert de Vos is in bezit van een VAR-WUO verklaring voor het verzorgen van optredens als artiest en DJ. DISCLAIMER De informatie op deze website is opgesteld met als doel informatie te verschaffen. Hoewel de website met uiterste zorg is samengesteld, kan geen garantie worden gegeven voor wat betreft de volledigheid en correctheid van de informatie hierin beschreven


Geert de Vos uit het Zeeuws Vlaamse Philippine verzorgt optredens als zanger en zanger-toetsenist. Muziek is zijn lust en zijn leven. Geert heeft door de jaren heen een dijk van ervaring opgebouwd, en heeft zijn sporen verdiend in het verzorgen van live muziek en entertainment voor allerlei gelegenheden en voor een gevarieerd publiek.

Naast het verzorgen van live muziek treedt Geert ook op als party DJ TRYONE”, of met een combinatie van beiden. Samen met Zangeres Belinda Hemelaar uit Hulst vormen ze het duo “TRYONE & COCKTAIL” .
Met het allround repertoire maakt Geert een succes van ieder optredens met volop ambiance. Hij werkt niet met een vast repertoire. Door in te spelen op wat het publiek of de gelegenheid vraagt wordt op ieder moment van het optreden de gewenste sfeer gecreëerd.

Naast de optredens voor bruiloften en feesten heeft Geert ook een op stijldansen gericht repertoire opgezet. Geert is een graag gezien artiest voor dansavonden van dansverenigingen en dansscholen!

Ondertussen weten vele restaurants, party centra, particulieren, verenigingen, etc. in Nederland en Vlaanderen dat Geert staat voor ..... kwaliteit, betrouwbaarheid, professionele uitstraling, correcte kleding, hoogwaardige apparatuur, gezelligheid, een vriendelijke houding...... en vooral volop entertainment en ambiance !.


Bekijk hier enkele hoogtepunten op muzikaal gebied
BIOGRAFIE
BIOGRAFIE